<h2>I.N.A Tech - Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος</h2><p>Συνεργείο Αυτοκινήτων SAAB</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ina-tech-saab.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Γενικό Service Αυτοκινήτου</h2><p>Γενικό Service Αυτοκινήτου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.ina-tech-saab.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Συντήρηση Φρένων

 

Φρένα
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Τα φρένα του αυτοκινήτου σας ή αλλίως το σύστημα πέδησης απαιτεί σωστή χρήση και συντήρηση από τον ιδιοκτήτη - οδηγό διότι τα αποτελεί ένα από τα πίο βασικά μέρη του αυτοκινήτου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό αφού συνδέτεαι άμεσα με την ασφάλεια του οδηγού στον δρόμο.

Σωστή συντήρηση φρένων:

  • Τα υγρά των φρένων πρέπει να αλλάζονται κάθε δύο χρόνια γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν φυσαλίδες ατμού επηρεάζοντας την απόδοσή τους. Υψηλή σημασίας είναι επίσης ο τακτικός έλεγχος της στάθμης υγρού φρένων στο σχετικό δοχείο.
  • Τα τακάκια θα πρέπει να αλλάζονται συχνότερα όταν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη ή κάνουμε σπορ οδήγηση.  Καλό είναι να τα αλλάζουμε πριν ανάψει η σχετική λυχνια στον πίνακα οργάνων.


ΛΕΩΦΟΡΟΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 113, Θεσσαλονίκη 56123 /
Τηλέφωνο: 2311210167
Κινητό: 6936770752